Przykładowe menu nr 1:

I DANIE:

  • Rosół lub zupa krem (z pieczarek/brokuł/pomidorów)

II DANIE:

  • Devolaille z masłem i pietruszką
  • Roladka z serem i szynką panierowana w płatkach w sosie migdałowym
  • Zraz wieprzowy owinięty boczkiem w sosie własnym
  • Kurczak w sosie z rodzynkami
  • Ziemniaki / ziemniaki opiekane / frytki
  • 2 surówki zimne i 1 ciepła

DESER:

  • Lody z owocami / Panna Cotta

ZAKĄSKI ZIMNE:

  • Rolada drobiowa z wędzonym serem i boczkiem
  • Karkówka pieczona z chrzanem
  • Pstrąg w galarecie
  • Sałatka gyros i grecka
  • Tymbaliki z kurczaka
  • Pieczywo / masło

ZAKĄSKI CIEPŁE:

  • Żurek staropolski
  • Udko faszerowane

KAWA / HERBATA BEZ OGRANICZEŃ

NAPOJE 0,5 l / osoba

Przykładowe menu nr 2:

I DANIE:

  • Rosół lub zupa krem (z pieczarek/brokuł/pomidorów)

II DANIE:

  • Devolaille z pieczarkami i serem
  • Roladka ze szpinakiem w sosie jarzynowym
  • Zraz wołowy w sosie własnym
  • Kurczak w sosie z rodzynkami
  • Ziemniaki / kulki ziemniaczane / frytki
  • 2 surówki zimne i 1 ciepła

DESER:

  • Lody z owocami / Panna Cotta

ZAKĄSKI ZIMNE:

  • Galantyna z kurczaka
  • Zwijaniec ze świeżego boczku
  • Łosoś w galarecie
  • Sałatka italiano i brokułowi
  • Łosoś w zielonym naleśniku
  • Pieczywo / masło

ZAKĄSKI CIEPŁE:

  • Bogracz
  • Skrzydełka owijane boczkiem

KAWA / HERBATA BEZ OGRANICZEŃ

NAPOJE 0,5 l / osoba

 
 

Przykładowe menu nr 3:

I DANIE:

  • Rosół lub zupa krem (z pieczarek/brokuł/pomidorów)

II DANIE:

  • Devolaille z masłem i pietruszką
  • Kaczka pieczona z jabłkami
  • Pieczeń wieprzowa w sosie własnym
  • Kurczak w sosie z rodzynkami
  • Ziemniaki / kulki ziemniaczane / ziemniaki opiekane
  • 2 surówki zimne i 1 ciepła

ZAKĄSKI ZIMNE:

  • Polędwica wieprzowa faszerowana kurkami
  • Schab z bakaliami
  • Łosoś faszerowany
  • Sałatka caprese i hawajska
  • Rolmopsy śledziowe na sałatce ziemniaczanej
  • Pieczywo / masło

ZAKĄSKI CIEPŁE:

  • Strogonoff wołowy
  • Dorsz w sosie cytrynowym

KAWA / HERBATA BEZ OGRANICZEŃ

NAPOJE 0,5 l / osoba